Menu
  • slidebg1
    Robert Broekers
    Stoffeerderij
    Onze stoffeerderij is opgericht in 1975. Gevestigd in Rotterdam is onze stoffeerderij uitgegroeid tot een begrip.
    Met onze stoffeerderij zijn wij gespecialiseerd in vele soorten stofferingen. Service, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons centraal. Evenals een persoonlijke benadering.

Stoffeerder

Al ruim 40 jaar!

Robert Broekers stofferingen is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam e.o. Al ruim 40 jaar verzorgt onze stoffeerderij diverse stofferingen, o.a.:

Eén voor één bestaat ons team uit vakkundig en ervaren stoffeerders. Naast onze ervaren stoffeerders voldoen onze producten aan hoge kwaliteits- en garantienormen.

Onze showroom beschikt over een uitgebreid assortiment meubelstoffen. Van klassiek tot modern, met of zonder print. Door deze grote variatie aan meubelstoffen zijn wij in staat om aan vele wensen te voldoen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor Outdoor stoffen. Outdoor stoffen zijn de laatste jaren erg populair en stellen u in staat om de luxe en comfort van binnen naar buiten te halen. 

Naast het bekleden van diverse meubelen zoals uw (oude)stoel of bank, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het inrichten van uw complete woning. In onze showroom vind u een grote collectie tapijten, pvc vloeren, gordijnen  en andere raamdecoratie.

Het leveren van service en kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten. Een team van vakkundige en ervaren medewerkers staat hiervoor garant. Mede hierdoor voldoen onze producten en diensten aan hoge kwaliteits- en garantienormen.

 

 

SERVICE

SERVICE

KWALITEIT

KWALITEIT

PERSOONLIJK ADVIES

PERSOONLIJK ADVIES

Showroom

U bent van harte welkom!

In onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam vindt u een uitgebreid assortiment aan o.a.:

Al onze producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Wij werken o.a. met bekende merken zoals JAB en Forbo. 
Wij nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment vrijblijvend te komen bekijken, onze medewerkers helpen u graag!

 

Atelier

Stofferen is handwerk!

Kiest u voor Robert Broekers stofferingen, dan kiest u voor service en kwaliteit. 
Het stofferen en herstofferen van uw meubels gebeurd in ons eigen atelier in Rotterdam.
Ook regelen wij het transport van uw meubelen naar ons atelier en weer terug. Laat u bijvoorbeeld uw bank opnieuw bekleden, dan bent u deze ongeveer een weekje kwijt.