Menu

Meubelstoffering

Uw meubels volledig naar uw wens!

Het kan voorkomen dat u zo gehecht bent geraakt aan u meubels dat u deze liever niet vervangt. In zo’n geval is het mogelijk om uw bank of stoel te herstofferen
Naast herstofferen van meubelen is het uiteraard ook mogelijk om nieuwe meubelen op maat te laten stofferen, volledig aangepast aan uw wensen. 

Robert Broekers stofferingen, gevestigd in Rotterdam, is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in meubels stofferen. Met een ruim assortiment aan meubelstoffen kunnen wij aan vele wensen voldoen!

Meubelstoffeerder

De vakman!

Het leveren van kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Bij het uitzoeken van een geschikte stof voor bijvoorbeeld een stoel of een bank wordt u in onze showroom in Rotterdam altijd geholpen door een ervaren medewerker.

Met veel zorg en betrokkenheid zal één van onze medewerkers u altijd een gericht advies geven.

Heeft u de juiste stof kunnen vinden in onze showroom? Dan maken wij graag een afspraak met u voor een bezoek aan huis. Bij een bezoek aan huis zal onze vakkundig meubelstoffeerder de meubelen komen bekijken en geheel vrijblijvend een passende offerte voor u maken.  

Stoel bekleden

Stoel bekleden

Heeft u ook zo’n stoel die heerlijk zit en wilt u uw stoel eigenlijk niet kwijt? Of heeft u uw interieur aangepast en passen de stoelen niet meer bij de nieuwe kleuren? U kunt er dan voor kiezen om uw stoel opnieuw te bekleden.

Stoel bekleden
Bank bekleden

Bank bekleden

De bank opnieuw bekleden, veel mensen denken er niet aan als hun bank aan vervanging toe is en schaffen toch al snel een nieuwe bank aan als hun oude vertrouwde bank aan vervanging toe is.

Bank bekleden
Kussens bekleden

Kussens bekleden

Onder meubelstoffering valt ook het stofferen van kussens. Als we het hebben over kussens stofferen hoeft u niet alleen te denken aan de kussens op de bank of stoel. U kunt bij kussens stofferen ook denken aan caravan kussens en lounge kussens.

Kussens bekleden
Outdoor stoffen

Outdoor stoffen

We brengen steeds vaker het gevoel van binnenshuis naar buiten. Dit is ook heel erg te zien aan de vele buitenkeukens en de veel luxere lounge- en tuinsets. Steeds vaker gaan deze meubelen meer op onze meubels in huis lijken.

Outdoor stoffen