Menu

Bank bekleden

Nieuw interieur, zelfde bank!

De bank opnieuw bekleden, veel mensen denken er niet aan als hun bank aan vervanging toe is en schaffen toch al snel een nieuwe bank aan als hun oude vertrouwde bank aan vervanging toe is.
Vaak is het frame van de bank nog niet versleten en in dit geval is de bank opnieuw bekleden een hele goede optie. Bij het opnieuw bekleden van de bank kunt u kiezen om bijvoorbeeld alleen de kussens opnieuw te bekleden maar u kunt er ook voor kiezen om de bank volledig te stofferen.

Een bank stofferen is mogelijk voor zowel antieke banken als moderne banken. In onze winkel aan de Pascalweg in Rotterdam vindt u een grote variatie aan meubelstoffen. Van klassieke stoffen tot moderne stoffen, stoffen met een printje of zelfs leer. U bent van harte welkom om u te komen oriënteren in onze winkel voordat u uw bank opnieuw laat bekleden.

Onze medewerkers nemen graag de wensen met u door en op basis hiervan zullen zij u een gericht advies geven. Ook kunnen onze medewerkers voor u vrijblijvend een prijsopgaaf maken zodat u vooraf weet wat de bank stofferen zal gaan kosten.

Uw bank opnieuw bekleden wordt uitgevoerd door een vakkundig meubelstoffeerder met jarenlange ervaring en kennis van het vak. Al onze medewerkers zullen met veel zorg omgaan met uw meubelen. Ook het transport van uw oude bank wordt door ons geregeld.