Projectstoffering

Naast particulieren voorziet Robert Broekers stofferingen al jarenlang de stoffering voor (grote) projecten door heel Nederland. Van vloeren in scholen, kantoren en winkels tot de volledige bekleding van stoelen en ramen in restaurants.

Een eerste indruk is snel gemaakt, en dat geld ook voor uw bedrijfspand. Door te kiezen voor projectstoffering kunt u op een professionele manier uw huisstijl doorvoeren in uw bedrijfspand. Door de inrichting volledig op elkaar af te stemmen creëert u eenheid. Eenheid zorgt voor rust en een professionele uitstraling.

 

Naast het plaatsen van een nieuwe projectvloer helpen wij u ook graag met het verwijderen van de oude vloer.

Projectvloeren

In tegenstelling tot woningen dient er bij een projectstoffering rekening gehouden te worden met andere eisen. Projectvloeren worden over het algemeen veel intensiever gebruikt als vloeren in woningen. Om deze reden worden project vloeren van specifieke materialen vervaardigd, die sterkere eigenschappen hebben dan een standaard vloer. Onze projectvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit leverbaar in allerlei soorten, zoals: Linoleum, PVC, vinyl en projecttapijt.

Naast het feit dat een vloer ‘goed’ moet zijn is een vloer ook bepalend voor de ruimte. Projectvloeren kunnen volledig aangepast worden aan de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Met een projectvloer op maat straalt u een professioneel imago uit aan uw (potentiële) klanten.

Projectvloeren