Menu

Gordijnen op maat

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam om u te komen oriënteren welke mogelijkheden er zijn om uw gordijnen op maat te laten maken.


Naast het uitzoeken van de juist stof en het bepalen van de juiste soort gordijnen helpen onze medewerkers u ook graag met het uitzoeken van de juiste bijpassende gordijnroedes of gordijnrails.
Gordijnroedes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen en zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw raamdecoratie. Ook kunt u i.p.v. roedes kiezen voor gordijnrails. Gordijnrails is een stuk flexibeler dan gordijnroedes en zijn ook nog eens zeer eenvoudig te bevestigen. Met een gordijnrails zijn ook makkelijker grotere afstanden te overbruggen. Het bevestigen van uw gordijnroedes of gordijnrails hoeft u uiteraard niet zelf te doen als u ervoor kiest om uw gordijnen op maat te laten maken in onze stoffeerderij. Onze meubelstoffeerder doet dit graag voor u!

Kom snel eens langs in onze showroom voor een vrijblijvende offerte op maat en laat u inspireren door de vele mogelijkheden voor raamdecoratie.