Menu

Stoel bekleden

Want deze stoel zit zo lekker!

Heeft u ook zo’n stoel die heerlijk zit en wilt u uw stoel eigenlijk niet kwijt? Of heeft u uw interieur aangepast en passen de stoelen niet meer bij de nieuwe kleuren? U kunt er dan voor kiezen om uw stoel opnieuw te bekleden.

Een stoel bekleden is echt handwerk. Door onze jarenlange ervaring in stoelen bekleden kunt u deze taak met een gerust hart aan onze stoffeerderij overlaten. Service en kwaliteit zijn altijd onze uitgangspunten. Samen met ons vakkundig team stoffeerders zullen wij op ambachtelijke wijze uw stoel herstofferen. U kunt ervan uitgaan dat ons team met zorg omgaat met uw meubelen.

In onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam vindt u een uitgebreid assortiment aan meubelstoffen. Van klassieke stoffen tot moderne stoffen, in allerlei kleuren en dessins.
U bent van harte welkom om u te komen oriënteren voor het bekleden van uw stoel.
Onze medewerkers nemen graag de wensen met u door en op basis hiervan zullen zij voor u een vrijblijvende prijsopgave maken.

Stoelen stofferen voor bijvoorbeeld uw kantoor, school, of restaurant? Ook dan bent u bij onze stoffeerderij aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze winkel aan de Pascalweg, en wij nemen graag uw wensen met u door.