Raamdecoratie | Zonwering | Op maat gemaakt

Raamdecoratie

Raamdecoratie is zoals de naam al zegt decoratief. Naast decoratie regelt u met raamdecoratie ook de lichtinval in huis en geeft het u de gewenste privacy. Door raamdecoratie op maat te laten maken kunt u uw raamdecoratie aanpassen aan uw woonstijl en smaak. Hierdoor creëert u eenheid in uw woninginrichting en is raamdecoratie op maat geschikt voor iedereen!

Raamdecoratie is een breed begrip, bij raamdecoratie wordt al snel alleen gedacht aan gordijnen, maar ook lamellen en jaloezieën vallen onder raamdecoratie.

Robert Broekers stofferingen helpt u graag uw wensen werkelijkheid te maken. In onze showroom vindt u een grote collectie stoffen voor raamdecoratie. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de juiste stof.

Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen dienen niet alleen ter decoratie. Met de juiste gordijnen geeft u uw woning sfeer. Om te besparen op de energierekening is het belangrijk om warmte en licht in huis te houden, ook hiervoor zijn gordijnen de perfecte oplossing.

Gordijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, dessins en materialen. Gordijnen zijn kant-en-klaar verkrijgbaar maar u kunt ook uw gordijnen op maat laten maken. Het voordeel van gordijnen op maat is dat de gordijnen altijd precies aan al uw wensen voldoen, daarnaast is ook de lengte en breedte volledig door u te bepalen. Hierdoor zijn gordijnen op maat ideaal voor woningen met onmogelijke maten.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in Nederland de meest gekozen vorm van raamdecoratie. Het grote voordeel van rolgordijnen is dat ze toepasbaar zijn in iedere ruimte of interieur. 

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en dessins. Rolgordijnen worden in het raam geplaatst. Door uw rolgordijnen op maat te laten maken weet u zeker dat deze perfect in het raam passen.

Ook kunt u met maatwerk de rolgordijnen volledig aanpassen aan uw smaak en wensen. Zo passen de rolgordijnen niet alleen perfect in het raam, maar ook bij uw interieur. 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen lijken erg op rolgordijnen. Het verschil tussen vouw- en rolgordijnen is dat, zoals de naam al doet vermoeden, vouwgordijnen zichzelf opvouwen. Bij vouwgordijnen zit er een horizontale vouw in de stof. Deze vouw creëert een huiselijke sfeer en mede daarom worden vouwgordijnen ook toegepast in een landelijk interieur. 

Vouwgordijnen geven warmte en sfeer aan de ruimte. Net zoals bij de overige raamdecoratie zijn ook vouwgordijnen volledig op maat te maken. Door de ruime keuze aan kleuren en dessins zijn ook vouwgordijnen volledig aan te passen aan uw wensen. 

Vitrage

Vitrage

Vitrage is een gordijn gemaakt van een dunne, transparante stof. Ondanks de transparante stof zorgen vitrages toch voor meer privacy in huis. Overdag kan vrijwel niemand naar binnen kijken door de vitrages, maar u kunt wel naar buiten kijken. Ook zijn vitrages lichtdoorlatend, voor een mooie lichtinval in huis. 

Vitrage is goed te combineren met gordijnen, maar kunnen ook goed zonder gordijnen opgehangen worden. Door vitrage zonder gordijnen op te hangen creëert u rust in het interieur. 

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Een paneelgordijnen is een multifunctionele vorm van raamdecoratie. Naast raamdecoratie kan een paneelgordijn ook gebruikt worden als scheidingswand of stoffen deur. 

Paneelgordijnen hebben een moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en dessins. Door de diversiteit aan kleuren en dessins kunnen paneelgordijnen worden toegepast in allerlei woonstijlen. Net zoals de overige raamdecoratie worden ook paneelgordijnen op maat gemaakt. 

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

Met verduisterende gordijnen kunt u zelf goed te de privacy binnenshuis bepalen. Naast privacy worden verduisterende gordijnen ook vaak gebruikt voor in de slaapkamer. Verduisterende gordijnen zorgen er namelijk voor dat het licht van buiten tegen wordt gehouden. 

Naast de verduisterende werking hebben verduisterende gordijnen ook een isolerende werking. Deze isolerende werking zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten wordt gehouden.

Velours gordijnen

Velours gordijnen

Velours gordijnen worden ook weleens fluwelen gordijnen genoemd. Velours gordijnen geven een ruimte een warme en rijke uitstraling. 

Velours gordijnen worden gemaakt van een textielproduct met een pool. Deze velours stof geeft het oppervlak van de gordijnen een zacht gevoel en een matte glans. Velours word tegenwoordig niet alleen meer gebruikt voor gordijnen, maar ook het bekleden van kussens en matrassen. 

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in huis. Overgordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stoffen, kleuren en dessins. Hierdoor kunt u overgordijnen goed gebruiken om uw woonstijl de 'finishing-touch' te geven. 

Overgordijnen zorgen voor warmte en gezelligheid, maar bieden daarnaast ook een hoop privacy. Door de uitgebreide keuze aan kleuren en dessins zijn overgordijnen toepasbaar in vele interieurstijlen. 

Zonwering

Zonwering

Zonwering wordt gebruikt voor het weren van de zon. In de zomer kan de temperatuur soms flink oplopen. De juiste zonwering zorgt ervoor dat de binnentemperatuur aangenaam blijft.

U kunt er ook voor kiezen om buitenzonwering op uw terras te plaatsen zodat u hier heerlijk in de schaduw kunt genieten van het zomerweer.

Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat de uitgekozen raamdecoratie perfect zal passen.