Vloeren | Laminaat | PVC | Vinyl | Tapijt | Linoleum

Raamdecoratie Meubelstoffering

Vloeren

Al sinds 1975 is Robert Broekers stofferingen gespecialiseerd in o.a. woningstoffering. Gaat u verhuizen of is de vloer toe aan vervanging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van de woning, gaat u voor een strakke, moderne look of kiest u liever voor klassiek tapijt? In welke ruimte komt de vloer te liggen? Allemaal vraagstukken die het uitzoeken van de juiste vloer soms tot een hele opgave maken. Naast de verschillende soorten vloeren is er ook nog eindeloos veel keuze in kleuren en dessins. Al onze vloeren voldoen aan hoge kwaliteits- en garantienormen.

Laminaat

Laminaat

Laminaat is één van de meest verkochte soort vloer. Een laminaat vloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern.
Robert Broekers stofferingen verkoopt uitsluitend laminaat vloeren het merk Quick Step. Zij staan bekend om hun kwaliteit laminaat. Dankzij doorlopend onderzoek, innovatie en een sterke focus is Quick Step een topspeler in de vloerensector geworden.

PVC

PVC

PVC-vloeren zijn erg duurzaam in gebruik. Vloeren van PVC zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast en door deze eigenschappen lenen PVC-vloeren zich uitstekend voor intensief gebruik.
De kleuren en dessins van de pvc-vloeren ook nog zeer realistisch. Dit komt door de nieuwe wals-techniek. Ook zijn pvc-vloeren erg makkelijk in onderhoud.

Linoleum

Linoleum

Linoleum is een slijtvaste vloer van enkele millimeters dik. Als u kiest voor een linoleum vloer dan kiest u voor duurzaamheid.
Een vloer van linoleum is zo speciaal omdat het gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. Linoleum behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren en heeft daar al diverse erkenningen voor gekregen.

Vinyl

Vinyl

Vinyl wordt al sinds de jaren ’80 veel gebruikt. Een vinyl vloer isoleert goed en is erg makkelijk in onderhoud. Viezigheid en stof kan net zoals bij laminaat niet in de structuur van de vloer trekken.
Doordat een vinyl vloer waterdicht is, is vinyl dus ook makkelijk schoon te dweilen, hierdoor zijn vinyl vloeren ook erg hygiënisch.

Tapijt

Tapijt

Tapijt is behaaglijk, comfortabel, voelt warm aan en dempt geluid. Tapijt geeft warmte, textuur en persoonlijkheid.
In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt is (anti-statisch)tapijt uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Wel moet er met het uitzoeken van tapijt rekening gehouden worden met de ruimte. 

Tapijttegels

Tapijttegels

Tapijt is tegenwoordig ook verkrijgbaar in tegels, de tapijttegels. Tapijttegels zijn net zoals ‘gewoon’ tapijt ook verkrijgbaar in allerlei diverse kleuren en dessins.
Tapijttegels zijn snel en gemakkelijk te leggen en bij een eventuele vlek zijn tapijttegels ook gemakkelijk te vervangen.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen in onze showroom.