Meubelstoffen | Gordijnstoffen | Uitgebreide collectie | Indoor en Outdoor

Meubels stofferen Outdoor stoffen

Meubelstoffen en gordijnstoffen

Ons assortiment indoor- en outdoor meubelstoffen is groot. Service en kwaliteit zijn bij ons een belangrijk uitgangspunt, daarom werken wij alleen met hoogwaardig kwalitatieve merken en een vakkundig team.

Al sinds 1975 is Robert Broekers stofferingen het juiste adres voor het stofferen en herstofferen van uw meubelen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere stofferingen zoals het stofferen van bijv. uw kantoor, schip of restaurant. 

Outdoor stoffen

Outdoor stoffen zijn nog nooit zo populair geweest als de laatste jaren. We brengen steeds vaker het gevoel van binnenshuis naar buiten. Dit is ook heel erg te zien aan de vele buitenkeukens en de veel luxere lounge- en tuinsets. Steeds vaker gaan deze meubelen meer op onze meubels in huis lijken. 

Meubelstoffen die we binnenshuis gebruiken zijn helaas vaak niet bestand tegen de telkens wisselende weersomstandigheden buiten. Om de levensduur van onze buitenmeubelen te verlengen worden deze bekleed met outdoor stoffen.

Outdoor stoffen hebben diverse eigenschappen. Outdoor stoffen zijn waterdicht, vuilafstotend, slijtvast, kleurecht en uv-bestendig. Door deze eigenschappen zijn outdoor stoffen uitermate geschikt voor het bekleden van diverse meubelen in uw tuin.

Outdoor stoffen