Menu

Meubels stofferen

Creƫer eenheid in uw woning!

Het leveren van goede kwaliteit- en garantienormen zijn bij onze stoffeerderij in Rotterdam belangrijke uitgangspunten.

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan meubelstoffen. Onze collectie meubelstoffen bestaat o.a. uit stoffen van JAB, Reynaldo, Verotex, Romo, De Ploeg en Kvadrat. Naast deze meubelstoffen beschikt onze assortiment over over een ruime collectie leer van Ohmann en Hulshof. Al deze exclusieve meubelstoffen staan bekend om hun luxe en duurzaamheid voor iedere woonstijl.

Meubels stofferen kan niet zomaar door iedereen gedaan worden. Er moet o.a. gekozen worden voor het juiste materiaal. Ook is er nog een groot verschil tussen het stofferen van designmeubelen of antieke meubelen.

Het stofferen van meubels is echt hand- en maatwerk en dient op een nette en vakkundige wijze te gebeuren.

Herstofferen

Uw oude meubels in een nieuwe jasje!

Indien u ervoor kiest om uw meubels te herstofferen zijn wij ervan bewust dat u gehecht bent aan uw meubelen. U kunt er zeker van zijn dat als u uw meubelen bij onze stoffeerderij laat herstofferen wij met veel zorg zullen omgaan met uw meubelen.

Het transport van de meubels naar ons atelier wordt volledig door onze stoffeerderij verzorgd. Ook leveren wij uw nieuw bekleedde meubels weer bij u af. In geval van kleine meubelreparaties is het voor onze meubelstoffeerder vaak mogelijk om deze meubelreparatie bij u thuis uit te voeren.

Kom vrijblijvend langs!

Het stofferen en herstofferen van meubels wordt gedaan in ons atelier in Rotterdam. Ons team bestaat uit vakkundig en ervaren meubelstoffeerders die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Kom langs in onze winkel en laat u vrijblijvend inspireren door de oneindige mogelijkheden voor uw bank of stoel.

Atelier en showroom
Pascalweg 135 - 137
3076 JN Rotterdam
Tel: 010 419 45 20
Fax: 010 432 13 71
Email: info@robertbroekers.nl 

Openingstijden:
Ma t/m vr. 9:00 uur tot 17:00 uur