Menu

Kussens bekleden

Ook voor uw boot of loungeset!

Onder meubelstoffering valt ook het stofferen van kussens. Als we het hebben over kussens stofferen hoeft u niet alleen te denken aan de kussens op de bank of stoel. U kunt bij kussens stofferen ook denken aan caravan kussens en lounge kussens.

In onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam vindt u een grote diversiteit aan stoffen waar u uit kunt kiezen voor het bekleden van kussens. Onze medewerkers helpen u graag hiermee. Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan meubelstoffen! De koffie staat voor u klaar.

Caravan kussens

Uw tweede thuis!

Naast het bekleden van kussens voor bijvoorbeeld een bank of stoel, bent u bij onze stoffeerderij in Rotterdam ook aan het juiste adres voor het bekleden van uw caravan kussens. Het maken en bekleden van caravan kussens dient goed te gebeuren. Dit komt omdat caravan kussens vaak een multifunctionele functie hebben.

Caravan kussens worden niet alleen gebruikt om op te zitten, maar in sommige gevallen worden caravan kussens ook vaak gebruikt om op te slapen. Om deze reden is de vulling van caravan kussens ook erg belangrijk.

Wat zo leuk is aan het bekleden van caravan kussens is dat u uw caravan of camper volledig kunt personaliseren, wij kunnen u naast het bekleden van caravan kussens namelijk ook helpen met het bekleden van de autostoelen en gordijnen. Op deze manier kunt u uw caravan of camper volledig naar uw smaak aankleden!

Wilt u meer informatie over het bekleden van caravan kussens? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch of per e-mail te woord.

Loungekussens

Haal het comfort van binnen naar buiten!

Naast het bekleden van caravan kussens bent u bij onze stoffeerderij ook aan het juiste adres voor het bekleden van uw loungekussens. Lounge kussens kunnen diverse doeleinden hebben.
Heeft u bijvoorbeeld een loungeset op maat laten maken en wilt u hiervoor graag ook loungekussens op maat? Bent u op zoek naar loungekussens voor uw boot, of kunnen de 'oude' loungekussens wel een nieuw jasje gebruiken? Ons vakkundig team van meubelstoffeerders helpt graag om uw wensen werkelijkheid te maken!

Loungekussens op maat kunnen in allerlei vormen gemaakt worden. Rond, vierkant of juist rechthoekig, alles is mogelijk voor uw loungekussens. Naast de vorm van de kussens en de stof is ook de vulling van loungekussens erg belangrijk. Onze medewerkers adviseren u hierin graag! 

Indien u voor onze stoffeerderij kiest, kiest u voor service en kwaliteit. Kussens stofferen is een precisie werk, en met name de afwerking en de plaats van de naden bepalen de uitstraling van uw lounge kussens.

In onze showroom in Rotterdam bent u van harte welkom om u te komen oriënteren. Hier vindt u diverse voorbeelden van wat er mogelijk is voor uw loungekussens op maat. Ook vindt u in onze showroom aan de Pascalweg een grote diversiteit aan meubelstoffen.

Onze medewerkers in onze showroom helpen en adviseren u graag vrijblijvend met het uitzoeken van de juiste stof en het beantwoorden van al uw vragen.