Kussens bekleden | Indoor & Outdoor

Bank bekleden Stoel bekleden

Kussens bekleden

Onder meubelstoffering valt ook het stofferen van kussens. Als we het hebben over kussens stofferen hoeft u niet alleen te denken aan de kussens op de bank of stoel. U kunt bij kussens stofferen ook denken aan caravan kussens en lounge kussens.

In onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam vindt u een grote diversiteit aan indoor- en outdoorstoffen waar u uit kunt kiezen voor het bekleden van kussens. Onze medewerkers helpen u graag hiermee. Kom vrijblijvend langs in onze showroom en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment aan meubelstoffen.

Caravan kussens

Caravan kussens

Caravan kussens laten bekleden? Dat kan! Het maken en bekleden van caravan kussens dient goed te gebeuren. Dit komt omdat caravan kussens vaak een multifunctionele functie hebben.

Caravan kussens worden niet alleen gebruikt om op te zitten, maar in sommige gevallen worden caravan kussens ook vaak gebruikt om op te slapen. Om deze reden is de vulling van caravan kussens ook erg belangrijk.

Wat zo leuk is aan het bekleden van caravan kussens is dat u uw caravan of camper volledig kunt personaliseren, wij kunnen u naast het bekleden van caravan kussens namelijk ook helpen met het bekleden van de autostoelen en gordijnen. Op deze manier kunt u uw caravan of camper volledig naar uw smaak aankleden!

Loungekussens

Loungekussens

Ook voor op maat maken of herstofferen van uw loungekussens bent u bij ons aan het juiste adres.

Lounge kussens kunnen diverse doeleinden hebben. Bent u op zoek naar loungekussens voor uw op maat gemaakte loungeset, of wilt u graag loungekussens op maat laten maken voor uw boot? Ook kunt u ervoor kiezen uw oude loungekussens te laten herstofferen. Ons vakkundig team van meubelstoffeerders helpt graag om uw wensen werkelijkheid te maken!

Loungekussens op maat kunnen in allerlei vormen gemaakt worden. Rond, vierkant of juist rechthoekig, alles is mogelijk voor uw loungekussens. Wij beschikken over een uitgebreide collectie stoffen. Naast de stof kunt u ook kiezen uit verschillende vullingen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden en een uitgebreide collectie stoffen.