Meubel stoffering | Indoor en Outdoor

Bank bekleden Stoel bekleden Kussens bekleden Meubelstoffen

Meubelstoffering

Meubels stofferen is echt hand- en vakwerk. Naast de keuze van het juiste materiaal is ook het design van het meubel bepalend voor de manier van stofferen. Robert Broekers stofferingen beschikt over een eigen team ervaren en vakkundige stoffeerders. Naast liefde voor hun vak is een tevreden klant altijd hun uitgangspunt.

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment aan exclusieve meubelstoffen.  Merken als JAB, Kvadrat, Romo, De Ploeg en Switch sieren onze collectie. Ook beschikken wij over een ruime collectie leer en kunstleer. Al deze exclusieve meubelstoffen staan bekend om hun luxe en duurzaamheid voor iedere woonstijl.

Naast het herstofferen is het ook mogelijk om nieuwe meubelen op maat te laten stofferen, volledig aangepast aan uw wensen.

Meubelstoffering

Heeft u de juiste stof gevonden? Dan komen wij bij u thuis langs om de meubelen te bekijken. N.a.v. dit bezoek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor het herstofferen van uw meubelen.

Herstofferen

Herstofferen

Het kan voorkomen dat u zo gehecht bent geraakt aan u meubels dat u deze liever niet vervangt. In zo’n geval is het mogelijk om uw bank of stoel te herstofferen. 

Indien u ervoor kiest om uw meubels te herstofferen zijn wij ervan bewust dat u gehecht bent aan uw meubelen. U kunt er zeker van zijn dat als u uw meubelen bij onze stoffeerderij laat herstofferen wij met veel zorg zullen omgaan met uw meubelen.

Het transport van de meubels naar ons atelier wordt volledig door onze stoffeerderij verzorgd. Ook leveren wij uw nieuw bekleedde meubels weer bij u af. In geval van kleine meubelreparaties is het voor onze meubelstoffeerder vaak mogelijk om deze meubelreparatie bij u thuis uit te voeren.