Menu

Bootkussens

Want ook op de boot verdient u comfort!

U kunt bij Robert Stofferingen terecht voor de volledige stoffering van uw boot of schip. Naast gordijnen op maat, matrassen, bed textiel en dekbedden doen wij ook graag uw bootkussens bekleden. Voor het opnieuw bekleden van uw bootkussens bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Bootkussens hebben een hoop te verduren. Bootkussens komen voortdurend in aanraking met zout water, worden langdurig vochtig en hebben te maken met temperatuurwisselingen. Daarnaast worden bootkussens vaak ook intensief gebruikt. Al deze invloeden zijn van toepassing op de levensduur van uw bootkussens.
Mochten uw bootkussens aan vervanging toe zijn dan kunt u ervoor kiezen om de bootkussens opnieuw te bekleden. Hierdoor kunt u langer van uw oude vertrouwde bootkussens genieten, maar wel in een nieuw jasje.

Kiest u er toch voor om de bootkussens te vervangen, dan kunt u ervoor kiezen om de nieuwe bootkussens op maat te laten maken.
Het grote voordeel bootkussens op maat is dat u de bootkussens volledig aan uw wensen kunt aanpassen. Door uw bootkussens op maat te laten maken kunt u eenheid op uw boot, schip of jacht creëren. Rechthoekig, rond of vierkante bootkussens, alles is mogelijk.

Ook kunt u kiezen uit verschillende vullingen, heeft u liever een stevige zit of zakt u liever weg in uw kussens, wij helpen u graag!

Naast een comfortabele zit dienen sommige bootkussens ook als matras. Samen met u bepalen we de juiste vulling voor de multifunctionele bootkussens en zoeken we de juiste stof uit, u bootkussens bekleden kan met een aantal verschillende stoffen:

  • Wasbare bootstoffen
  • Brandvertragende bootstoffen
  • Waterafstotende bootstoffen
  • Vuilafstotende bootstoffen

Op zoek naar stoffeerder voor u bootkussens? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam. Kom u vrijblijvend oriënteren op alle mogelijkheden voor uw bootkussens. Onze medewerkers helpen u graag!

Ook kunt u vrijblijvend een offerte op maat laten maken.

  • Onze merken
  • Onze merken

Onze merken