Scheep en bootkussens | Uw boot, onze expertise

Scheepsstoffering Vloer egaliseren Gietvloer

Bootkussens

U kunt bij Robert Stofferingen terecht voor de volledige stoffering van uw boot of schip. Naast gordijnen op maat, matrassen, bed textiel en dekbedden doen wij ook graag uw bootkussens bekleden. Voor het opnieuw bekleden van uw bootkussens bent u bij ons ook aan het juiste adres!

Bootkussens hebben een hoop te verduren. Bootkussens komen voortdurend in aanraking met zout water, worden langdurig vochtig en hebben te maken met temperatuurwisselingen. Daarnaast worden bootkussens vaak ook intensief gebruikt. Al deze invloeden zijn van toepassing op de levensduur van uw bootkussens.
Mochten uw bootkussens aan vervanging toe zijn dan kunt u ervoor kiezen om de bootkussens opnieuw te bekleden. Hierdoor kunt u langer van uw oude vertrouwde bootkussens genieten, maar wel in een nieuw jasje.

Oriënteren? Kom vrijblijvend langs in onze showroom en onze medewerkers helpen u graag!

Bootkussens vervangen

Kiest u er toch voor om de bootkussens te vervangen, dan kunt u er voor kiezen om de nieuwe bootkussens op maat te laten maken.
Door uw bootkussens op maat te laten maken kunt u deze volledig aan wens aanpssen en kunt u eenheid op uw boot, schip of jacht creëren. Rechthoekig, rond of vierkante bootkussens, alles is mogelijk.

Ook kunt u kiezen uit verschillende vullingen, heeft u liever een stevige zit of zakt u liever weg in uw kussens. Naast een comfortabele zit dienen sommige bootkussens ook als matras. Samen met u bepalen we de juiste vulling voor de multifunctionele bootkussens en zoeken we de juiste stof uit. In onze showroom beschikken wij over een uitgebreide collectie wasbare-, brandvertragende-, waterafstotende- en vuilafstotende bootstoffen. 

Bootkussens vervangen