Menu

Projectstoffering

Groot of klein!

Naast particulieren voorziet Robert Broekers stofferingen al jarenlang de stoffering voor (grote) projecten door heel Nederland. Van vloeren in scholen, kantoren en winkels tot de volledige bekleding van stoelen en ramen in restaurants.

Een hele leuke opdracht was voor de groep Van Donge & De Roo. Van Donge & De roo is actief binnen de scheepvaart en logistieke services en gevestigd in de haven van Rotterdam.

In Stadion De Kuip in Rotterdam heeft het bedrijf de beschikking over een businessunit. Onze taak was om de stoelen te voorzien van nieuwe stoelhoezen op maat. In overleg met de klant hebben we gekozen voor een wasbare en brandvrije stof, zie hieronder het resultaat van deze projectstoffering:

Stoel bekleding     de Kuip     Stoelen in de Kuip

 

Door de inrichting van bijvoorbeeld uw kantoorpand of restaurant volledig op elkaar af te stemmen creëert u eenheid. Eenheid zorgt voor rust en een professionele uitstraling.

Een eerste indruk is snel gemaakt, en dat geld ook voor uw bedrijfspand. Door te kiezen voor projectstoffering kunt u op een professionele manier uw huisstijl doorvoeren in uw bedrijfspand. U kunt hierbij denken aan:

  • Stoelbekleding op maat
  • Projecttapijt op maat
  • Raamdecoratie op maat

Voor ieder project zijn er andere mogelijkheden, zo moet bijvoorbeeld de stoffering van een zorginstelling makkelijk zijn in onderhoud, terwijl een vloer voor bijvoorbeeld een restaurant goed bestand moet zijn tegen intensief gebruik.

Robert Broekers stofferingen helpt u graag met het stofferen van uw project. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste materialen en stoffen. U bent van harte welkom om u vrijblijvend te komen oriënteren en indien gewenst kunnen wij voor u vrijblijvende offerte op maat maken.

Atelier en showroom
Pascalweg 135 - 137
3076 JN Rotterdam
Tel: 010 419 45 20
Fax: 010 432 13 71
Email: info@robertbroekers.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr. 9:00 uur tot 17:00 uur

Voor al uw vragen kunt u ons uiteraard ook telefonisch of per e-mail benaderen!

Projectvloeren

Voor uw kantoor, school of restaurant!

In tegenstelling tot woningen dient er bij een projectstoffering rekening gehouden te worden met andere eisen. Onze projectvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in allerlei verschillende soorten leverbaar, o.a.:

  • Linoleum
  • PVC
  • Vinyl
  • Projecttapijt

Projectvloeren worden over het algemeen veel intensiever gebruikt als vloeren in woningen. Om deze reden worden project vloeren van specifieke materialen vervaardigd, die sterkere eigenschappen hebben dan een standaard vloer.

Naast het feit dat een vloer ‘goed’ moet zijn is een vloer ook bepalend voor de ruimte. Projectvloeren kunnen volledig aangepast worden aan de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. Met een projectvloer op maat straalt u een professioneel imago uit aan uw (potentiële) klanten. 

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw huidige kantoor of gaat u verhuizen naar een nieuw kantoor? U bent van harte welkom om u vrijblijvend te komen oriënteren in onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam.

Uiteraard bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het plaatsen van een nieuwe vloer, wij helpen u ook graag met het verwijderen van uw oude vloer! Naast het plaatsen van een nieuwe vloer of het verwijderen van uw oude vloer bent u bij onze stoffeerderij ook aan het juiste adres voor het egaliseren van uw vloer. Wij zijn in het bezit van een egalinepomp waardoor het egaliseren van grotere oppervlakten ook voor ons geen enkel probleem is!

Onze medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met u en indien gewenst kan er ook een vrijblijvende offerte op maat gemaakt worden.

Wij zien u graag in onze winkel, de koffie staat klaar!