Menu

Scheepsstoffering

Al jarenlang verzorgt Robert Broekers stofferingen de stoffering voor verschillende schepen. Van roeiboten tot luxe cruiseferries, van binnenvaartschepen tot grote zeeschepen, alles is mogelijk! 

Naast het maken van kussens, herstofferen van stoelen, bootkussens bekleden, leggen van vloerbekleding en al het andere wat nodig is voor het volledig stofferen van uw boot of schip is onze stoffeerderij ook gespecialiseerd in het egaliseren van vloeren, repareren van ondervloeren en het aanbrengen van (kunststof) gietvloeren.

 

IMO Certificaat

Indien gewenst werken wij met IMO gecertificeerde materialen, geschikt voor de scheepvaart. Materialen met het IMO-certificaat beschikken over uitmuntende brandwerende eigenschappen en de kwaliteit van het productieproces is met een IMO-certificaat gegarandeerd.

Robert Broekers stofferingen is zich ervan bewust dat tijd een belangrijke rol speelt in de (professionele) scheepvaart. Wij passen de levering van onze producten en diensten dan ook graag aan op uw (vaar)schema.

Bootkussens

U kunt bij Robert Stofferingen terecht voor de volledige stoffering van uw boot of schip.

Bootkussens

Vloer egaliseren

Een ongelijke vloer kan lastig zijn. Een vloer egaliseren is een zorgvuldige klus.

Vloer egaliseren

Gietvloer

Een (kunststof) gietvloer is van oorsprong een vloerafwerking die gebruikt wordt voor industriële toepassingen

Gietvloer

Stoffeerder

Uw boot, uw wensen!

Op zoek naar stoffeerder voor u bootkussens? Op zoek naar de juiste vloer voor uw schip of boot? Of misschien wilt u uw hele boot voorzien van een nieuw interieur?
Wij nodigen u van harte uit in onze showroom aan de Pascalweg in Rotterdam. Kom u vrijblijvend oriënteren op alle mogelijkheden voor uw bootkussens. Onze medewerkers helpen u graag!

Ook kunt u vrijblijvend een offerte op maat laten maken.

 

Atelier en showroom
Pascalweg 135 - 137
3076 JN Rotterdam
Tel: 010 419 45 20
Fax: 010 432 13 71
Email: info@robertbroekers.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr. 9:00 uur tot 17:00 uur

Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch of per mail te woord!